ÖPPET VARDAGAR 07:30 - 16:30, LUNCH 13:20 - 14:00
JULI MÅN-FRED 08:00-16:00

tel 0300-169 79 Tidsbokning  TIDSBOKNING

Våra tjänster

Däckbyten

Välkommen in så byter vi dina däck snabbt, lätt och till ett bra pris. Vi erbjuder dessutom däckförvaring i vårt däckhotell.

Däckförvaring

Däck-Bert AB har däckförvaring där du som kund kan förvara dina däck på ett säkert och korrekt sätt.

Däckreparationer

En däckreparation kan många gånger vara ett klart fullgott alternativ till att byta till helt nya däck. Dessutom gör du miljön en tjänst genom att maximera användningen av dina bildäck så länge de är hela och säkra.

Drop-In

Har du svårt att bestämma när du vill komma, så är du alltid välkommen till vår Drop-In. Vi hjälper dig så fort vi kan medan du tar en fika i vår kundmottagning.

Hjulbalansering

Kom till oss för hjulbalansering!  Obalanserade däck kan göra att bilen vibrerar vid vissa hastigheter. Det kan resultera i att däcken slits oregelbundet och i förtid samt att fordonets hjulupphängningsanordning slits i onödan.

Servicebil

Vår personal har lång erfarenhet, goda kunskaper och är utbildade i ”Arbete på väg”. Med vår specialutrustade bil kan vi komma ut och hjälpa dig på plats.

Hjulinställning

Korrekt hjulinställning är viktigt av många skäl. Felaktig inställning försämrar livslängden på dina däck och höjer din bränsleförbrukning. Dessutom finns det risk för att däcken blir ojämna vilket kan medföra komfortproblem och oljud från däcken.

Fälgriktning

Vi har möjlighet att utföra enklare riktning av lättmetall-fälgar. Det går till så att man tar av däcket från fälgen, sedan sätts fälgen fast i en fälgriktningsmaskin där själva justeringen utförs.

AC-Service

Vi utför AC-service på dom flesta märken av personbilar. Även på husvagnar och husbilar.